|
|
|
|
Odpowiedz
Sorror
Gość
|
Dodano: 2024-06-19 13:51:01
Powiedzcie mi jak to powinno być. We wrześniu mam zaplanowane wylewki, później chcielibyśmy zacząć wolno wygrzewać dom. I tu robi się problem, bo nie wiem co zrobić z kotłownią. Najpierw położyć płytki, potem piec i wygrzewać czy wstawić piec, wygrzać posadzki, wystawić piec ułożyć płytki i wstawić piec? Jak wy to robiliście?
|
|
|
|
mirven
Gość
|
Dodano: 2024-06-19 16:07:41
My kładziemy płytki w kotłowni w miejscu, gdzie będą zbiorniki i rozdzielnica. Płytki będą bez fug. Może coś potem pękać w tym miejscu, ale jesteśmy tego świadomi. Cóż, trudno. Potem od razu odpalamy wygrzewanie. U nas ekipa chce zamontować od razu całą kotłownię czyli też bojler czy pompki obiegowe, i nie widzę tego, żeby ktoś to potem rozmontowywał na chwilę (przecież będzie glikol w zbiorniku buforowym i mamy dużą rozdzielnicę, więc czasochłonność jej złożenia jest duża), więc jak płytki nie pękną to super. A jak pękną to trudno. My mamy pompę ciepła monoblock, więc w kotłowni jej nie będzie. Same wzory płytek warto jest moim zdaniem przejrzeć sobie na stronie Tubądzin: https://www.tubadzin.pl/
|
|
|
|
aureliaa
Gość
|
Dodano: 2024-12-13 16:54:20
Super te informacje...
|
|
|
|
felaa
Gość
|
Dodano: 2025-02-28 14:56:32
Wszystko w sieci można kupić także z drugiej strony po co się ograniczać? Jak chodzi o mnie, to planuję teraz kupić coś nieco innego, a dokładnie to
stymulator dla kobiet, który upatrzyłam sobie w jednym sklepie. Podoba mi się jego funkcjonalność na pewno sporo będzie z nim długich zabaw.
|
|
|
|
euforiaa
Gość
|
Dodano: 2025-03-22 19:05:04
super
|
|
|
|
kejlaa
Gość
|
Dodano: 2025-03-25 17:25:34
Tak to prawda, bo w internecie wszystko się znajdzie. Najróżniejsze produkty, usługi - wszystko. Mnie teraz nawet zainteresowała wytwórnia betonu bolesławiec BT TopBeton, ponieważ niedługo ruszam z budową. I tak właśnie zastanawiam się nad tym czy u nich kupić dla siebie beton. Co wy na to?
|
|
|
|
aleks88
Gość
|
Dodano: 2025-03-25 18:07:47
Tak, w sieci wszystko się znajdzie - wiem to po sobie. Ja właśnie znalazłem firmę https://septikszamba.pl/betonowe-zbiorniki-na-gnojowice/ , której oferta bardzo mi się spodobała na zbiornik na gnojownicę. Idealny będzie na moje gospodarstwo. Plusem jest jego objętość oraz jakość.
|
|
|
|
dżasta hyl
Gość
|
Dodano: 2025-03-29 06:45:19
Wszystko zależy co szukacie.... Ale jak chodzi o takie aspekty, jak rowery, to warto tutaj wspomnieć o firmie https://sklepzrowerami.pl/372-Rowery-skladane . Tam macie szeroki wybór w poszczególnych modelach rowerów, także tam każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
|
|
|
|
majeczkaa
Gość
|
Dodano: 2025-03-29 08:00:54
Że tak powiem - dzisiaj w sieci wszystko można znaleźć. Ja nawet ku zaskoczeniu znalazłam przez przypadek teraz domowy test na HIV na stronie Milapharm,. Jak sprawdziłam głębiej to można kupić tam najróżniejsze testy i to do wykonania w domu. W ten sposób wiele chorób można samodzielnie już jakby wykryć.
|
|
|
|
Odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum. Regulamin
|
|
|
|
|
|